Внимание Предупреждение: Конфигурационният файл е достъпен за запис: /home/belioeu/public_html/includes/configure.php. Това е потенциален риск - моля установете правилни права за достъп до този файл.
Бельо и чорапогащи
Bulgarian English


  Бельо и чорапогащи » Онлайн магазин » Условия за ползване на сайта Вход  |  Кошница  |  Онлайн поръчка   
Раздели продукти
Новини Напред
Чорапогащи SUPER15 XL
Чорапогащи SUPER15 XL
5.00лева
Условия за ползване на предоставените услуги. Условия за ползване на предоставените услуги.

Условия за ползване на уебсайт belio.eu

Собственик: Т-ФЕШЪН ЕООД, градРусе. Телефон за контакти +359 899 152 577

Тези условия регламентират отношенията между ЕООД собственик на уебсайт Електронен магазин за бельо и чорапогащи Belio.eu и потребителите на интернет страницата и услугите, предлагани от този сайт. С влизането, разглеждането или използването на този уеб сайт с търговско наименование Belio.eu, Вие се съгласявате безусловно и без ограничения с неговите условия за ползване. Ако не сте съгласни и не приемате тези условия за ползване, моля не използвайте настоящия уеб сайт и не го ползвайте.

Вътрешни правила на сайта, свързани с функционирането му
Потребителите на настоящия сайт или свързана с него услуга се задължават при регистрацията си да предоставят верни данни за личността си и друга изисквана лична информация. Предоставянето на неверни данни дава право на Belio.eu да прекрати незабавно потребителската регистрация без да изпраща известие. Във всички случаи Belio.eu не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител.

Електронен магазин Belio.eu ще разкрие личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно разрешение.

Контрол върху личната Ви информация
Когато се регистрирате или другояче ни предоставяте лична информация, belio.eu няма да разкрива такава информация на трети страни без разрешение от Ваша страна.

Достъп до личната Ви информация
Ще Ви предоставим средства да проверите дали личната Ви информация е правилна и валидна.

Можете:
Да прегледате и промените личната информация, която вече сте ни предоставили.
Имате право да добавяте до 5 адреса във вашата адресна книга.
Да ни кажете, при попълване на регистрационната форма, дали желаете belio.eu да Ви изпраща допълнителна стокова информация. Изпращането на допълнителната стокова информация е изрично забранено без Ваше съгласие!

Сигурност и обезпеченост на личната ви информация
Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското Ви име и паролата Ви, така че не трябва да ги разкривате на други лица. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате! Паролите на нашия сайт трябва да са най-малко от 6 символа! Не се възприемат интервали и специални символи.

Електронен магазин Belio.eu не носи отговорност за действия, извършени чрез или върху сайта от потребители на сайта или от неоторизиран достъп до него.

Промени и актуализиране
Възможно е да актуализираме настоящите условия за поверителност. Когато правим това, ние също така ще коригираме и датата на последното актуализиране, която е посочена в горната част на този документ.

Прекратяване
Електронен магазин Belio.eu запазва правото си да прекрати извършена потребителска регистрация по всяко време без да уведомява потребителя и без да се изисква неговото съгласие, в случай на несъобразяване с приетите изисквания и отговорности от страна на потребителя или при една некоректна поръчка.

Идентификация
Когато направите поръчка от съображения за сигурност се записват Вашия IP адрес и името на интернет доставчика ви.

Продължи
Уеб дизайн и Seo оптимизация на онлайн магазин: 3dwebdesign.org.
Вашия IP адрес: 54.226.41.91 ще бъде записан ако направите онлайн поръчка в магазина.

Copyright © 2018 T-Fashion - Онлайн магазин за бельо и чорапогащи Belio.Eu